24/07/2018 Mediteran Film Festival
MFF SCHOOL: Otvorene prijave za scenarij
Otvoren je natječaj za prijavu scenarija na MFF School 2018., međukulturnu filmsku radionicu koja se održava u sklopu Mediteran Film Festivala u Širokom Brijegu.

Za vrijeme radionice, koja se održava 12 dana, lokalni studenti i studenti iz Sjedinjenih Američkih Država prave pitch, snimaju, montiraju, te imaju premijeru filma na otvaranju MFF-a.

Što to znači?: Ako ste zainteresirani, postoji mogućnost da baš Vaš scenarij postane film na ovogodišnjoj radionici.

Kako se prijaviti?: Svi radovi moraju biti poslani na lucy@outsidethelens.org do 5. kolovoza 2018. Kada scenariji bude prijavljen, bit će na raspolaganju studentima MFF School-a da ga iskoriste za svoj pitch na ovogodišnjoj radionici.

Na kojem jeziku mogu pisati secnarij?: Scenariji možete pisati na engleskom, jednom od službenih jezika BiH,  ili kombinaciji ovih jezika.  Molimo vas da pišete scenariji na jeziku koji Vam više odgovara, kako svaki scenarij možemo kasnije prevesti ovisno o potrebi za produkciju.

Postoji li neka tema?: Ove godine snimat ćemo u Širokom Brijegu, u Bosni i Hercegovini. Možete iskoristiti blagodati lokacija u i oko grada kao npr. Borak, Duhanska stanica ili možda neki od specifičnih interijera koji Vam se sviđaju. Potičemo scenarije svih žanrova, od komedija do trilera, preko drama i šire. Također su dobrodošli radovi u procesu ili skice za dokumentarne ili mješovite filmske koncepte.

Postoji li mogućnost suradnje?: Da! Ohrabrujemo sve studente da surađuju s drugima i zajedno prijave scenariji.

Što ako moj scenariji bude izabran?: Ako Vaš scenariji bude izabran, i Vi ste na MFF School radionici ove godine, onda ćete sudjelovati u pisanju finalne verzije scenarija s drugim piscima. Ako ne budete prisutni na MFF School radionici, onda ćete djelomično sudjelovati u pisanju finalne verzije scenarija, putem Skype-a ovisno o Vašoj vremenskoj zoni od 14. do 20. kolovoza.

Za više informacija o MFF School, posjetite našu Facebook stranicu.
Za gledanje naših prošlogodišnjih filmova, posjetite naš YouTube kanal.
Za više informacija o Mediteran Film Festivalu, posjetite nas ovdje.
Ako imate bilo kakvih pitanja, molim Vas da kontaktirate lucy@outsidethele ns.org

MFF School s ponosom zajednički predstavljaju Mediteran Film Festival i Outside the Lens.

Voditelji MFF School radionice su:
Lucy Eagleson - voditeljica programa u "Outside The Lens", Luke Grigg - dokumentaristički snimatelj, Hilary Morefield - koordinatorica programa u "Outside The Lens", Hrvoje Bazina - direktor fotografije

Uz dodatnu pomoć: Antoni Ćorić - snimatelj u "Kadar Produkcija", Tomislav Topić - montažer u "Kadar Produkcija", Tomislav Bubalo - producent u "Kadar Produkcija", Olivia Smith - stažist u "Rough Cut Production"

Ako zahtijevate pomoć za vrijeme pisanja, trebate neke natuknice ili kritike možete se obratit jednom od mentora na mail: lucy@outsidethelens.org ili  hilary@outsidethelens.org.








Copyright © 2000-2024 Mediterranean Film Festival. All rights reserved.